Gesnet, General Estris de Neteja

Tot tipus de productes i maquinària de neteja per a indústria, hostaleria i col·lectivitats. Fregadores, rotatives, aspiradores, assecadors de mans, dispensadors de tovalloles de paper, contenidors, papereres d'interior i d'exterior.

Maquinaria

Maquinària de Neteja

Aspiradors. Injecció - Extracció

 
Complementos

Complements

Papereres i Contenidors. Dosificadors de Sabó. Catifes. Eixugamans. Dispensadors. Pantalles Urinaris.

 
Útiles de Limpeza

Estris de Neteja

Mopes de Cotó i Sintètiques. Mopes de Microfibra. Motxos de Cotó i Sintètics. Complements de Fregat. Raspalls i Recollidors. Recollidors d'Aigua. Estris per a Vidres. Baietes i Fregalls. Carros.

 
Productes Químics

Productes Químics

Decapants. Cristal·litzadors. Ceres. Desincrustants. Neteja de vaixelles. Netejadors Higienitzants. Higiene Personal. Productes Concentrats. Ambientadors.

 

A Gesnet General Estris de Neteja portem més de 25 anys oferint als nostres clients tot tipus de productes i maquinària de neteja per a indústria, hostaleria i col·lectivitats en general. Estem situats en C. Nou 113 de Figueres (Girona, Alt Empordà).

Li oferim tots els productes i estris per a la neteja professional i industrial que el seu negoci necessita. Productes químics; decapants, cristal·litzadors, ceres, desincrustants, desgreixadors, neteja de vaixelles, detergents netejadors, netejadors higienitzants, higiene personal, productes concentrats, automoció, productes especials, ambientadors. Útils de neteja; mopes de cotó i sintètiques, mopes de microfibra, fibres sintètiques, motxos i complements de fregat, recollidors d'aigua, estris per a vidres, raspalls i recollidors, carros. Complements; papereres i contenidors, dosificadors de sabó, catifes, eixugamans, dispensadors, pantalles urinaris. Maquinària; aspiradors, fregadores, rotatives ..

A Gesnet volem oferir-li un servei integral amb tot tipus de solucions de neteja professional amb productes, maquinària i complements que millor s'adaptin a les seves necessitats.